Päivän ilmastoteko – ja enemmän

Paljon puhetta ilmastonmuutoksesta, ja jälleen tänään on mahdollisuus aitoihin tekoihin. 

 

Tyttöjen ja naisten koulutus köyhissä ja kehittyvissä maissa on avainasemassa, kun halutaan vaikuttaa kestävästi kansakuntamme isoihin haasteisiin, kuten köyhyyteen, pakolaisuuteen ja ilmastonmuutokseen. Tyttöjen ja naisten koulutus on se ’juurisyy’, johon vaikuttamalla ei hoideta vain oireita, vaan itse oireiden aiheuttajaa. 

 

Naisten Pankin unelmana on aina ollut, että yhä useampi kehitysmaiden nainen saa mahdollisuuden nousta köyhyydestä, ja tätä kautta vaikuttaa koko perheen ja koko kylän hyvinvointiin. 

 

Ja jokaisen näiden naisen unelmana on saada omat lapsensa ja myös tyttönsä kouluun. Tämän unelman minä jaan: että yhä useampi lapsi, yhä useampi tyttö pääsee kouluun. 

 

Tänään on erinomainen mahdollisuus tehdä päivän ilmastoteko – ja paljon enemmän. 

 

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely Kävele Naiselle Ammatti järjestetään tänään 9.9.2018 usealla eri paikkakunnalla. Tapahtuman lahjoituksilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa mikrolainottamalla. Voit katsoa tästä lähimmän tapahtuman ja ilmoittautua mukaan, tai tehdä yksin tai yhdessä Omakävelyn oman aikataulun mukaan. Helsingissä kävely starttaa Musiikkitalolta 12:45, mutta ennen sitä tiedossa mukavaa ohjelmaa jo 11:00 alkaen ja mm. alkuverryttely 12:30. 

Kiitos.

#KäveleNaiselleAmmatti #tytötkouluun #kaikkitytötkouluun 

 

MiaNygrd
Kokoomus Helsinki

Olen yrittäjä, autan pk-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Naisten Pankin bisnesenkeli | Helsingin kaupunginvaltuutettu | HSY hpj. | Vantaan Energian hallitusjäsen |

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu