Mia Nygård Positiikkaa

Maahanmuutto: nyt on tekojen aika

  • Maahanmuutto: nyt on tekojen aika

Tarvitsemme nopean vaikuttavuuden toimenpiteitä

 

Oikeus omaan kehoon ja seksuaalisuuteen, oikeus opiskella ja tehdä työtä, oikeus päättää itse omasta tulevaisuudestaan kuuluu tasavertaisesti kaikille ihmisille, tytöille ja pojille. Olen seurannut viime päivät lähinnä järkyttyneenä Oulussa (sunnuntaina myös Roihuvuoressa) esiin nousseita nuoriin tyttöihin kohdistuvia seksuaalirikoksia.

 

Me Suomalaiset olemme olleet kovin sinisilmäisiä. On menty kansainvälisten sopimusten taakse. On haluttu olla EU:n malliesimerkkejä maahanmuuttoasioiden käsittelyssä. Vasemmistoliitto, SDP ja Vihreät ovat vastustaneet jo vuosia kaikkia maahanmuuton kiristykseen tai paperittomien palautuksiin liittyviä toimia. Hallituspuolueet ovat taiteilleet suvaitsevaisuus- ja rasismisyytösten välissä.

 

Suomessa on haluttu hillitä kaikin tavoin maahanmuutosta käytävää keskustelua. Maahanmuutto on kuitenkin aihe, josta meidän pitää uskaltaa puhua. Ilman leimautumisen pelkoa, ilman pelkoa rasismisyytöksistä. Työperäisestä maahanmuutosta olemme varmasti samalla linjalla. 

 

Oulun osalta kaivataan nopeita toimia raiskausaallon pysäyttämiseksi. Lainsäädäntöön tehtävät kiristykset ovat hyvä asia. 

 

Rikolliset on laitettava ensimmäisellä koneella takaisin kotimaahansa. Tämä on ensisijainen, suomalainen vankila toissijainen ratkaisu. 

 

Tarvitaan myös muitakin toimenpiteitä. Ehdotukseni nopean vaikuttavuuden toimenpiteistä:

- Rohkaistaan vanhempia käymään lastensa (sekä tyttöjen että poikien) kanssa kodeissa avointa keskustelua Oulun tapahtumista ja sosiaalisen median turvallisesta käytöstä.

- Rohkaistaan nuoria puhumaan keskenään sosiaalisessa mediassa eteen tulevista ikävistä asioista.

- Järjestetään Suomen kouluissa nuorille tarkoitettuja keskustelutilaisuuksia, joissa kerrotaan maahanmuuttoon liittyvistä kulttuurisista eroista. 

- Avataan jokaiselle turvapaikkahakemuksensa sisään jättävälle Suomen rikoslain sisältö. 

- Kerrotaan eri uskontokuntaa edustaville siitä, mitä sukupuolten välinen tasa-arvo Suomessa tarkoittaa.

 

Akuutin ongelman ratkaisemisen lisäksi meillä tulee olla rohkeutta puhua ja tehdä päätöksiä myös tulevaisuudesta: 

Millaisia maahanmuuttajia Suomi ottaa jatkossa vastaan? 

- Millaista sosiaaliturvan tasoa Suomen tulee jatkossa tarjota maahanmuuttajille?

- Mitä paperittomille tehdään?

- Miten palautukset hoidetaan aiempaa tehokkaammin?

 

Mia Nygård

Helsingin kaupunginvaltuutettu ja Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsen 

Eduskuntavaaliehdokas 2019 

 

 

Twitter: https://twitter.com/miangrd

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (51 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Mitä nyt tapahtuu, on vallitsevan politiikan seurausta. Kokoomuksen ”huippu” - poliitikot ovat jo aiemmin linjanneet Kokoomuksen suhtautumisen rajattomuuteen ja maahantuleviin kulkijoihin. Ei varmaan tarvitse kerrata Orvon, Kataisen ja Stubbin taannoisia ylimielisiä ja nokkelia kommentteja saamastamme rikkaudesta ja avoimien rajojen pakollisuudesta.

En muuten usko, että takkia vaiihtamlla pantteri pääsee pilkuistaan.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Ilmiö on mielenkiintoinen ja itselleni on kokoomuksen rivijäsenten (rivikansanedustajien) sijaan tosi outoa ettei keskustasta (alkiolaisesta siivestä) kuulu edes nyt oikein mitään. Kuten gallupit ovat osoittaneet kansa johon riviedustajatkin kuuluvat ovat perussuomalaisten linjoilla mutta ovat vaienneet, pitäneet mölyt mahassaan, koska suomalaiset nyt kai vain ovat tällaisia, helposti johdettavia. Eli pieni klikki johtaa maata opein jota harva kannattaa mutta kukaan ei tätä klikkiä uskalla haastaa ei vieläkään ts. tässä blogisti päästää ne mölyt irti mutta jättää kertomatta viestinsä puoluejohdolleen jonka syytä tämä on ja joka nyt jossain muussa maassa olisi eronnut jo, jonka eroa edes joku uskaltaisi vaihtaa (melkoinen paradoksi tässäkin mitä tekee puoluejohdolla joka on ihan eri linjoilla kuin kenttäväki, rivijäsenet ) ...

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Mutta mikä ihme saa tavallisen suomalaisen keskiluokan äänestämään kokoomusta? Entisiä neuvostoliittolaisia jotenkin ymmärrän, niillä on niin kovia traumoja NKP.sta etteivät he näe kokoomuksen olevan juuri se puolue Suomessa jonka johdolla lähes kaikki kansallisomaisuus on myyty, Kataisen aikana aloitettiin jo pohjavesien myynnin valmistelu.

Kokoomuksen politiikka on uusliberaalia talousglobalismia, ylikansallisten talousjättien käsialaa. Konsumerismilla se kokoomuksen maailma ja ilmasto pelastuu - lisää kulutusta, lisää talouskasvua, lisää halpaa työvoimaa Afrikasta ja Lähi-idästä palkkatasoa polkemaan ja sosiaaliturvaa alas ajamaan. Vanhukset unohdetaan hyödyttöminä ja tuottamattomina. Ovatko suomalaisten arvot todellakin näin paljon koventuneet kokoomuslaisen juppikulttuurin myötä?

Mutta pahinta mitä kokoomus tekee, se pyrkii rajoittamaan internetin pyhää vapautta, kokoomuksen mepit äänestivät kauskantoisen tekijänoikeusdirektiivin, meemikielloksi kutsutun direktiivin puolesta. Heidi Hautala ja Persumepit ymmärsivät äänestää vastaan ja oli siellä yksi vanha demarikin.

"Meemikielto puraisisi myös miljoonia tavallisia käyttäjiä, jotka eivät tekijänoikeussyistä pääsisi katsomaan direktiivin vastaisia videoita EU-alueella. Muualla maailmassa näkyvillä oleva sisältö jäisi siten EU-maiden asukkailta näkemättä."
https://www.marmai.fi/uutiset/youtuben-johtajalla-...

Käyttäjän JariEeva kuva
Jari Eeva

Sinisilmäisiä ja oikein ruiskukan sinisen sinisilmäisiä puhtaita pulmusia.

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Hei Mikko. Kiitos viestistäsi. Virheellinen väittämä viestissäsi, että tämä olisi vain ns. ulkopuolinen kirjoitus, ja viesti olisi jätetty laittamatta eteenpäin myös puolueen sisällä. Eihän siinä olisi mitään järkeä. Puolueen tekevät henkilöt, ja samalla tavalla meistä jokaisella rivijäsenellä on oikeus ja vastuu vaikuttaa. Itse olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, ensimmäisen kauden puoluevaltuutettu, ja nyt ensimmäistä kautta ehdolla eduskuntavaaleissa.

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Mutta Kokoomus on ollut aikaisemmin päinvastaista mieltä! Miksi täyskäännös? Ei kyllä ole kovin uskottava kirjoitus!

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Lähdet oletuksesta, että puoluejohdon linjaukset olisivat yhtäläiset kenttäväen mielipiteen kanssa. Mitenköhän se nyt on kokoomuksessa saati keskustassa?

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Kiitos viestistäsi. Olen Kokoomuksen jäsen, ja uskon / tiedän, että meitä on useita jotka ajattelemme samalla tavalla.

Birgitta Kesseli

Ja varsinkin kerrotaan tästä ankarasta RIKOSLAISTA lapsille ja vanhemmille:

Lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin.

Siihen syyllistyy, jos ehdottaa alle 18-vuotiaalle tapaamista tai muuta kanssakäymistä siten, että ehdotuksen sisällöstä tai olosuhteista muuten ilmenee, että tekijän tarkoitus on

1. valmistaa kuvia tai kuvatallenteita, joissa esitetään sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasti lasta (rikoslain 17 luvun 18 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tavalla); tai
2. syyllistyä seksuaaliseen hyväksikäyttöön, Jollei teosta ole muualla ankarampaa rikosnimikettä, houkuttelu seksuaalisiin tarkoituksiin sisältää myös ehdotuksen kanssakäymiseen, jonka tarkoitus on
3. ostaa seksiä tai muita seksuaalisia tekoja tai
4. tarkoitus on saada kohde esiintymään sukupuolisiveellisyyttä loukkaavassa järjestetyssä esityksessä.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Akuutin ongelman ratkaisemisen lisäksi meillä tulee olla rohkeutta puhua ja tehdä päätöksiä myös tulevaisuudesta:

Niin tulisi olla mutta kun Orpo sanoo nyt tarvitaan tuhansia matalapalkka (jolla ei tule toimeen) duunaria jotta saadaan palkat ja sos.tuet alas niin näin sitten tehdään.

Elintasopakolaiset ovat olleet tämän haaveen tekovälineinä mutta tais toikin mennä kiville.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Tuotahan voisi soveltaa laajemminkin: avataan myymälävarkaille rikoslain sisältö, avataan rattijuopoille rikoslain sisältö jne...
Pystytetään teiden varsille uusia liikennemerkkejä "Tieliikennelain noudattamatta jättäminen kielletty".

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Ei näitä epäinhimillisiä hirvittäviä rikoksia voi rinnastaa esittämiisi esimerkkeihin. Mutta en osaa viestistäsi myöskään tulkita, millä 'äänensävyllä' olet sen kirjoittanut, piikkinä esitettyihin ajatuksiin, vai muulla ajatuksella.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

tekojen aika meni jo,,nyt on luvassa jälkihoitoa,,ottakaapa selvää islamin opinkappaleista !

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Olen sitä mieltä, että esitetyt ratkaisuehdotukset ovat varsin ajankohtaisia, mutta eivät yksinään riitä.

Käyttäjän MarkoKettunen kuva
Marko Kettunen

"Rikolliset on laitettava ensimmäisellä koneella takaisin kotimaahansa. Tämä on ensisijainen, suomalainen vankila toissijainen ratkaisu. "

Tässä yritetään nyt esittää ankaraa, mutta ilman ajatusta. Karkoitus ilman vankilaa on huono idea. Ilmainen kotimatka ei ole rangaistus, jos on muutenkin palaamassa. Tuo luultavasti vain lisäisi rikollisuutta.

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Hei Marko, enhän minä tässä 'esitä' mitään, vaan kerron oman mielipiteeni aiheeseen.

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Lisään vielä, että Alexander Stubb on sanonut, että monikulttuuri on ihana asia! Mitä mieltä on kenttäväki? Ruotsissa monikulttuuri on tehnyt maasta ampumaradan ja raiskaushelvetin, jossa uhrataan nuoret, etenkin tytöt tälle alttarille. Sitä paitsi olen usein kuullut kokoomuslaisten sanovan, että vankila ei ole oikea paikka rikolliselle!
Eli Mia Nygårdin kirjoitus on täyskäännös, josta puuttuu uskottavuus!

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Hei, taisin tosiaan kirjoittaa tuolla aiemmin, etten varmasti ole mielipiteeni kanssa yksin. Olen itse ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, ensimmäisen kauden puoluevaltuutettu sekä ensimmäistä kertaa ehdolla eduskuntavaaleissa. Henkilöt tekevät puolueen.

Käyttäjän ZeiEizh kuva
Juha-Matti Hakala

Muija saa kikkelin kuvia ja lähentely-yrityksiä Intialaisilta tai Arabeilta satunnaisen tasaisesti.

Minäpä niihin sitten vastailen ja pidän hauskaa niiden kustannuksella.

-Ompas se pieni...
-Älä riko sitä, näyttää vielä vaativan ravinteita.
Ym.ym.

Yleensä loppuu aika nopeasti kun blokkaavat ja sanovat Bitchiksi.

Hyökkäys on paras puolustus.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikoksissa on Suomessa alentunut melko selvästi viime vuosina. Mistä juontaa juurensa käyttämäsi ilmaisu: "Akuutin ongelman ratkaisemisen lisäksi..."?

https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1199,h_1...

Käyttäjän JanneRantala kuva
Janne Rantala

Joo nykyään kun kansalaisuuksia jaetaan kun näkkileipää nälkäisille tilastot näyttävät miltä näyttävät.Mutta hei kuikkeli jos meillä on täällä jo ongelmia paraneeko ne, jos otamme lisää niitä, vai mikä teidän ajatusmaailma oikein on?Sullakin näyttää olevan aikaa täytellä jokaiseen blogiin samoja ääliömäisyyksiä oletko jokin vasemmistoliiton botti?Ja kokoomuksen näytöt on annettu suomalaisten turvallisuuden eteen tehdystä työstä ja ei jatkoon.

Petri Hämäläinen

#14 - Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikoksista ei tosiaankaan ole alentunut melko selvästi viime vuosina.

395 tapausta tänä vuonna

Iltalehti pyysi poliisihallitukselta uusimmat tiedot tiedot ulkomaalaisten tekemistä epäillyistä seksuaalirikoksista. Rikosnimikkeet ovat törkeä raiskaus, raiskaus, raiskauksen yritys, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys.

Marraskuun loppuun mennessä tapauksia oli 395 kappaletta, kun koko viime vuoden luku oli 416. Vuonna 2015 poliisi kirjasi 440 epäilyä.

Vielä kymmenen vuotta sitten lukema oli 180, joten tapausten määrä on yli kaksinkertaistunut kymmenessä vuodessa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c2640498-3233-4...

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård
Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen

#14 Pylväskuvassa olevat ABSOLUUTTISET NUMEROT VALEHTELEVAT.
Suhteuta ne väestön määriin, niin minäkin ymmärtäisin ne paremmin.

Käyttäjän saimaansisustus kuva
Hannu Koho

Olisiko noin? Uutinen 14.1.2019 kertoo "Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksesta epäillyistä 54% ulkomaalaisia"

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269227-poliisin-u...

Petri Hämäläinen

„Hallituspuolueet ovat taiteilleet suvaitsevaisuus- ja rasismisyytösten välissä.„

Niinpä. Mitä jos olisitte Kokoomuksessa kantaneet vastuunne ja vastanneet luottamukseen jonka kansa teille vaaleissa antoi?

Olette pettäneet kansan.

Ei jatkoon.

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Henkilöt tekevät puolueen, ja eduskuntaryhmän. Olen itse ensimmäistä kertaa eduskuntavaaliehdokkaana. Tiedän, etten ole mielipiteeni kanssa yksin.

Käyttäjän TapaniTuominen1 kuva
Tapani Tuominen

Haiseeko jossain populismi, ellei peräti populisti?

Jo blogin otsikko on täysin virheellinen. Tekojen aika oli 20 vuotta sitten. Viimeistään 2015 heräsivät nekin, jotka vähänkään käyttävät järkeä asiassa. Kirjoittaja heräilee nyt?

Ei kai myöskään tarvinne muistuttaa Kokoomuksen roolista esimerkiksi sisäministeriössä näinä viime vuosina?

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Mielestäni on fiksua kertoa oma kantansa, ja esittää ratkaisuehdotuksia. Itse olen miettinyt paljon sitä, miksi esimerkiksi Oulun tapahtumista vaiettiin näin pitkään.

Käyttäjän TapaniTuominen1 kuva
Tapani Tuominen

Sen verran annan periksi, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kunhan pidät huolta, ettei jää vaalipuheeksi vaan Sinä ja ne toiset heränneet pidätte asian puolueen agendalla - jatkossakin.

Käyttäjän HaMi kuva
Hannu Rautomäki

Sanonta "turha rypistellä kun on jo huonot housuissa" taitaa pitää paikkansa.
Missä olivat poliitikkojen aivoliikkeet silloin, kun Suomeen lietsottiin maahanmuuttoa?
Viite:
"Tutkimus: Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleiden keskuudessa raiskausrikollisuus on 17 kertaa yleisempää kuin kantasuomalaisten keskuudessa"
https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Noin-kymment%C...

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen

Kukaan näillä keskustelupalstoilla ei halua sanoa ääneen, että lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on osa islamia. Tänä päivänä profetta Muhamettia pidettäisiin lasten hyväksikäyttäjänä. -- ainakin Länsimaissa. Epäilen sitä tapahtuvan muslemimaissa vielä nykyäänkin.

Mutta avioero on siellä tehty vaikeammaksi, siitä täytyy nyt ilmoittaa vaimolle kirjallisesti tai ainakin sähköpostilla. Ennen riitti suullinen ilmoitus. Uuden vaimon ottamisesta ei kai vieläkään tavitse entisille vaimoille ilmoittaa.

Tällänen tausta tänne haluavilla on.

PS Helsingin Sanomissa tätä kommentti päätyisi armotta roskakoriin.

Käyttäjän HaMi kuva
Hannu Rautomäki

Totuushan on, että islamissa ylistetty profeetta Mohammadin lapsivaimo Aiša on monen islamilaisen miehen tavoite ja ihanne.
Viite:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ai%C5%A1a

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård
Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen Vastaus kommenttiin #35
Kari Aaltonen

Kokoomus joka on ollut Keskustan kanssa kilpaa näitä kutsumassa tänne ja kaiken lisäksi Kokoomusta lähellä olevat tahot nostivat veronmaksajien raholla konkurssi kypsät kiinteistö yritykset voitollisiksi ja niin kuin muistamme piikki oli auki kavereille, eli niin paljon kun kehtasi velottaa se maksettiin ja kyllä kehtasi.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Avainsanoissa näyttää olevan haittamaahanmuutto. Blogistihan ei ole osallistunut keskusteluun, mutta kiinnostaisi silti kuulla kokoomuslaisenkin kirjottajan määritelmä tälle perussuomalaisten poliittiseen kielenkäyttöön tuomalle tympeälle termille.

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Olen yrittäjä, ja olen tehnyt pitkän työpäivän, juuri lähdin käymään vasta kommentteja läpi tästä blogista :) Itse viittaan haittamaahanmuuton #:iin tässä blogissa aiheutuneesta rikollisuudesta.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Noh, kannattanee ensin selvittää, miten perussuomalaiset, hommaforum jne. termiä käyttävät, ennenkuin hyväksyy itse käyttöön. Täällä oli Niko Kaistakorven asiaa käsittelevän blogin kommenteissa hyvä huomio, että "haitta" sanan liittäminen ihmisryhmään on ylipäätään arveluttavaa. Ja vaikka tässä on loppuosana maahanmuutto eikä maahanmuuttaja, niin mihin muuhun se viittaisi kuin niihin ihmisiin? Haittaopiskelu. Haittayrittäjyys (olen itsekin yrittäjä). Haittavanhuus. Haittasairastaminen.

http://nikokaistakorpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/26...

Käyttäjän TapioTuomisto kuva
Tapio Tuomisto

Piti oikein tarkistaa, että kukahan persu nyt taas yrittää ratsastaa lasten hyväksikäytöllä.. mutta ei..kokoomuslainenhan siellä syyttää oppositiota lasten raiskausten primus motoriksi..mitähän neuvoja tällä rouvalla mahtaa olla hallitusvastuussa olevalle omalle puolueelleen ja puolueen kolmelle sisäministerille..harvoin saa lukea näin säälittävää populismihuuhaata..ei nyt aivan kaikki skeida mene läpi hyvä rouva.

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Mielestäni on fiksua kertoa suoraan oma kantansa, ja ehdottaa ratkaisuja.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Kyllä huomaa että vaalit lähestyy !!

Erkki Joona

Valitettavasti Mia on liian myöhään oikealla asialla. Kokoomusmiehet vain ratsastavat naisilla ja politiikka ei muutu. Meitä on jo paljon, jotka ovat hylänneet kokoomuksen, joka ajaa vai ryöstötaloutta Suomeen.

Käyttäjän veikko72vv kuva
Veikko Virkkunen

Olen jo täällä aiemmin esittänyt, että valtiovallan pitää järjestää näille mamuille ja miksei suomalaisillekin nuoria ja nättejä seksinukkeja tarjolle muutamiin kivijalkaliiketiloihin, joissa nämä nuoret arabiurhot saisivat purkaa paineensa. Sehän ei olisi bordelli ja sen järjestämisestä ei rikottaisi lakeja.
Jos nämä panokaverit tästä huolimatta raiskaisivat pikkutyttöjä, niin munat vaan pois tällaisilta. Lakia pitää koventaa.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Haloo, kokoomuslainen!

Valtaosan seksuaalirikoksista suorittavat edelleenkin kantasuomalaiset. Kuvittelisin että naisena olisit pauhannut raiskauksista jo aiemmin, miksi vasta nyt?

Ai niin, ne vaalit...

Miksi ylipäänsä Oulusta vauhkotaan näin tolkuttomasti yhdeksän tapauksen vuoksi, kun maassa on lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia 1400 vuodessa, siis keskimäärin 4 päivässä? Mihin ovat ministeridelegaatiot unohtuneet niiden 1391 tapauksen tapahtumapaikoilta?

Muuten hyvä, että seksuaalirikoksiin kiinnitetään huomiota – vihdoinkin – mutta pääasia unohtuu vaalikiimaisen maahanmuuttopolitiikan alle. Eivät seksuaalirikokset häviä poistamalla maahantulijat maasta. Päin vastoin, nyt pedofiileilla on tähtihetkensä kun median ja poliitikkojen ja viranomaisten kaikki huomio kohdistuu maahanmuuttajiin.

Vai kehtaako joku väittää muuta?

PS. Jouduin itse pedofiilin uhriksi 60-luvun alussa, joten koen meitä uhreja loukkaavaksi, ettei tapaisiani kantasuomalaisten raiskaamia lapsia nyt noteerata vaalien vuoksi ollenkaan. Ja meitä on todella valtava määrä.

Käyttäjän IlkkaKyllnen kuva
Ilkka Kyllönen

Murhat, pedofilia ja raiskaamiset on kirjoitettu islamilaisten kulttuurien dna:han. Turha yrittää valkopestä sitä.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Vielä turhempaa on yrittää valkopestä suomalaista seksuaalirikoskulttuuria.

Varsinkin kokoomuslaiselta naiselta. Vaikka vaalit ovatkin tulossa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #55

Niin traagisia kuin Oulun tapahtumat ovatkin, leimaaminen ja kosto sivullisille on väärin ja vie huomion itse ongelmassta ja sen torjunnasta eli netin kautta tapahtuvasta saalistuksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä (jossa pääosa tekijöistä on kantasuomalaisia, yhtään vähättelemättä kuitenkaan Oulun ikäviä tapahtumia ja myös muualta tulleiden osuutta). Netissä tapahtuva saalistus ei ole uusi asia eikä maahanmuuttajien mukanaan tuoma.

Käyttäjän saimaansisustus kuva
Hannu Koho

"Valtaosan seksuaalirikoksista suorittavat edelleenkin kantasuomalaiset.."

Suunta näyttää nyt kyllä olevan toinen:
"Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksesta epäillyistä 54% ulkomaalaisia.."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269227-poliisin-u...

Käyttäjän IlkkaKyllnen kuva
Ilkka Kyllönen

Kuka tollo uskoo tätä sontaa? Ennemmin vaikuttaa siltä, että blogisti ainoastaan haistoi raadon hajun ja lähti vaalien lähestyessä bloggaamaan. Tässä on todellinen populisti. Btw, Kokoomuksella on ollut koko hallituskausi aikaa hoitaa asia. Mitään ei ole tapahtunut eikä tapahdu.

Käyttäjän MarkusLaaksonen1 kuva
Markus Laaksonen

Ei ME EMME ole olleet sinisilmäisiä. Me olemme jatkuvasti olleet sitä mieltä, että haitta maahanmuutto on pahasta, me olemme olleet sitä mieltä, että kulttuurissa, jossa nainen on eriarvoinen ja vääräuskoiset ovat roskaa ovat pahasta. Meillä ei ole ollu silmät kiinni. Meitä on vaijennettu vihapuhe väitteillä(jota laki ei tunne) ja rasismilla. Meiltä on pimitetty tietoa rikastattajien tekemistä rikoksista.

Toimituksen poiminnat