Mia Nygård Positiikkaa

Rakas Stadilainen!

 

Moi. Minä olen Mia, jos ei olla vielä tavattu. Hauska tutustua! 

Olen Lauttasaaresta – ensimmäisen kauden valtuutettu Helsingin kaupunginvaltuustossa. Kuntavaalit 2017 olivat ensimmäiset vaalit, joissa olen ollut ehdolla. Toiset vaalit ovat nämä eduskuntavaalit. Olen kokoomuslainen yrittäjä. Sitä Kokoomuksen oikeaa nurkkaa, jos pitää itsensä jotenkin profiloida.

 

On asioita, joiden puolesta haluan tehdä töitä. Haluan meille Suomen, jossa on hyvä perustaa perhe, tehdä työtä ja yrittää. Haluan, että Helsinki ja Suomi toimivat. Haluan, että jätämme vähemmän velkaa lastemme maksettavaksi. Kestävä elämäntapa tarkoittaa, että otamme huomioon ympäristön, kansainväliset suhteet sekä talouden kaikessa päätöksenteossamme. 

 

Haluan, että seniorimme saavat ikääntyä arvokkaasti ja turvallisissa olosuhteissa. Haluan, että nuorillamme on mahdollisuus toteuttaa omia unelmiaan ja rakentaa itselleen hyvä elämä. Sen mahdollistavat oma perhe, tasokas koulutusjärjestelmä ja tulevaisuuden työpaikat.

 

Uskon yksilön vapauteen ja vastuuseen. Työn tekemisen ja yrittämisen tulee olla se houkuttelevin vaihtoehto itsensä ja perheensä elättämiseen. Tulevalla hallituskaudella verotus, työelämä ja sosiaaliturva, myös yrittäjän sosiaaliturva, tarvitsevat uudistuksia. Turvapaikanhakuun liittyviä prosesseja pitää nopeuttaa. Suomi tarvitsee jatkossa työperäistä maahanmuuttoa - ei vapaamatkustajia. 

 

Verotus tulee uudistaa työntekoa, yrittäjyyttä ja omistajuutta kannustavaksi. Työllisyystavoitteen saavuttamiseksi työelämän joustot ja paikallinen sopiminen ovat avainasemassa. Sosiaaliturva tarvitsee uudistuksen, ja perustili-malli luo mahdollistavan ja riittävän sosiaaliturvan muuttuvissa elämäntilanteissa. 

 

 

Hymy ja hali!

Mia Nygård

Eduskuntavaaliehdokas, kaupunginvaltuutettu 

Kokoomus Helsinki 

 

Äänestä ennakkoon 3.4. - 9.4.2019. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14.4.2019. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset